DE GEVAREN VAN (5G) STRALING

21 Jun 2021

Terug naar Video Specials

DE GEVAREN VAN STRALING / THE DANGERS OF RADIATION

Dr. Sharon Goldberg legt aan Senaatscommissie V.S. uit wat de gevaren uit van zendmasten en celstraling zoals 5G zijn, die leiden tot hogere glucosespiegels in het bloed. Het veroorzaakt onder andere diabetes.

Draadloze 2,4GHz-stralingsblootstelling getest op laboratoriumratten gaf als resultaat dat deze diabetes kregen. Hoe dichter bij de stralingsbron, hoe sneller het proces. Ook bij korte blootstelling.

Echt onderzoek naar de huidige opstapeling van vele stralingen in ons dagelijks leven, zoals van Smartphones, WiFi zenders, Internet-of-Things (IoT) apparaten is nooit gedaan. Er zijn vele ziektes bewezen gerelateerd aan deze stralingen, waar nu 5G straling, die vele malen sterker is, er boven op komt.

In de periode waarin het tegengeluid van 5G voor de senaat opgetekend werd, waaronder deze verklaring van Sharon Goldberg was de videoapparatuur zo afgesteld dat het videobeeld onherstelbaar opgetekend werd, waardoor de media deze tegenwerpingen om technische redenen niet uit konden zenden. Dit gebeurde in een kleiner zaaltje wat normaal gesproken nauwelijks gebruikt werd waar SD i.p.v. HD video-opname apparatuur was.

Deze link: https://devrijeomroep.nl/gevaar-5g-straling

Download: https://odysee.com/@devrijeomroep:6/sharon-goldberg-bill-637:8

De Vrije Omroep helpt zoals in dit geval bij het beschikbaar maken van informatie die door Big Tech en de media gecensureerd wordt.

Het “DVO Jaar-Journaal” is de hoeksteen van ons programma-aanbod. Hier vertellen we in 1 keer het hele verhaal met de belangrijkste invalshoeken over wat volgens ons niet klopt aan de wetenschap, de cijfers, de maatregelen en de hele bizarre situatie.

In 2020 is de reguliere media in een impasse beland waarbij ze niet meer bij machte zijn om hun onderzoekstaken te doen. Andere informatie dan de reguliere wordt geknepen en gewist. Op de bekende Big Tech platforms zoals Google, YouTube, Facebook, Twitter kan men al sinds april 2020 niet meer vrij berichten. Door deze informatieblokkade is het voor de meeste burgers moeilijk geworden om goede en volledige informatie te verkrijgen.

Uiteindelijk heeft deze blokkade er toe geleid om zelf het nieuws te verslaan en nieuwe wegen van verspreiding te vinden. Zo werden eerst 2 journaals vervaardigd in samenwerking met een andere onafhankelijke nieuwsorganisatie en toen die samenwerking stopte, is het hele programma in eigen beheer voortgezet (onderzoek, redactie en technische realisatie) en is daarvoor een nieuwe omroep organisatie opgericht die tot doel heeft om echte en goede journalistiek te bedrijven en op die manier mensen van nieuws en informatie te voorzien. Wij proberen met onze middelen te doen wat de reguliere media niet kunnen en of niet mogen. Hopelijk kunnen we iedereen hiermee inspireren.

Meepraten? Ga naar Telegram (telefoon en desktop)
https://t.me/dvo_open_koffiecorner

$T€UN DE VRIJE OMROEP

Ga naar: https://devrijeomroep.nl/meedoen/
en ‘Steun ons met een Tikkie’ ❤️

3 Comments

 1. joanne

  klopt helemaal
  zelf last van brandende vingertoppen bij wifi en telefoonontvangst
  zelf aanvallen van suikertekort na wifi en jeuk, tinnitis al sinds 2006

  Reply
  • devrijeomroepadmin

   Wifi vooral op telefoons en tablets ed. zo veel mogelijk beperken… Zet blootooth permanent uit; dat geeft alleen nog meer straling ; gooi alle dect telefoons in de prullebak en bekabel de vaste computers ; vaste netwerklijnen zijn ook altijd veel sneller dan wifi. De netwerkkabels stralen overigens ook, dus houd daar ook ca 50 cm of meer afstand van… Raak telefoons die aan een oplader hangen niet aan. Die hebben dan last van een ander type straling…

   Reply
 2. devrijeomroepadmin

  Alle senaats-getuigenissen ’tegen de uitrol van 5G’ zijn in een klein zaaltje opgenomen met inferieure videoapparatuur die voor de gelegenheid ook nog eens zo afgesteld was dat ieder nieuwskanaal die de beelden wilde gebruiken die beelden op basis van de technische beeldkwaliteit zou afkeuren. Zelfs met ai reparatieprogramma’s lukt het niet om de schade aan dit beeldmateriaal te verhelpen. Aan de opnames van 2 maanden erna is te zien dat de foutieve instellingen verholpen zijn.

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. JOURNAAL #8: DVO VACCIN JOURNAAL - […] De volledige verklaring van Sharon Goldberg:https://devrijeomroep.nl/gevaar-5g-straling/ […]
 2. JOURNAAL #6: ZENDMASTEN, COVID19 EN KLIMAAT - […] De volledige verklaring van Sharon Goldberg:https://devrijeomroep.nl/gevaar-5g-straling/ […]

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties, informatie en ideeën; Doe met ons mee op Telegram!

DVO STAAT OP ODYSEE.COM

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter enz.  verwijderen onafhankelijke journalistieke content. Daarom willen we daar niet afhankelijk van zijn. Op Odysee staat het hele ongecensureerde DVO programma. Maak ook een accountje aan en doe mee.

STEUN DE VRIJE OMROEP

Stel je ons werk op prijs. De Vrije Omroep kan uw financiële hulp goed gebruiken, ieder bedrag is welkom!
Dit kan met een (periodieke) overschrijving naar De Vrije Omroep ter attentie van onze penningmeester:
Robin van Eeuwijk, IBAN: NL31ABNA0550750967 o.v.v. Donatie DVO.
Of stuur uw bijdrage via de knop hieronder met een Tikkie. Alvast hartelijk dank!

Links, downloads en bronnen

DVO OP YOUTUBE?

Toen we het hele Corona Jaar Journaal op YouTube zetten, werd dat direct verwijderd. Daarom willen we daar zo weinig mogelijk afhankelijk van zijn. Bekijk hier dus het deel dat nog niet gecensureerd is.

DutchEnglish