DVO Journaal #4

3 apr 2021

Terug naar Journaals

JOURNAAL #4 CENSUUR OVER PCR EN VACCIN | De Vrije Omroep (DVO)

WHO ORGANISEERT DE CORONA PANDEMIE – WHO CORE BUSINESS ; VACCINATIES – BIG TECH WERELDWIJDE CENSUUR – JOURNALISTEN GESTOPT MET KERNTAKEN – VACCINATIE VOORKOMT SLECHTS 170 DODEN – VACCINATIEDODEN VERZWEGEN – KINDEREN DAGELIJKSE SNELTESTEN VOOR SCHOOL – PCR TESTS GEVAARLIJK – PCR ZWACHTEL TE DIEP

4 Comments

 1. A. Gard

  Graag ontvang ik uw berichten

  Reply
 2. Jose bolwerk

  Ik vind het meer dan schandalig van wat er nu gebeurd. Wij zouden op de Staat moeten kunnen vertrouwen. Maar het tegendeel is waar. Ik wil me niet meer door dit tuig laten besturen. Ik vind dat ze zo snel mogelijk berecht moeten worden en de doodstraf krijgen.

  Reply
 3. Jose bolwerk

  Ik vind het geweldig deze video!!! Ik vind het meer dan schandalig van wat er gebeurd. Ik wil me niet meer laten besturen door dit tuig. Ze moeten echt berecht worden.

  Reply
  • Marie

   Precies Jose !een hoop suffen door maar het kan heel anders, ik haal hier ook steun uit

   Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties, informatie en ideeën; Doe met ons mee op Telegram!

DVO STAAT OP ODYSEE.COM

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter enz.  verwijderen onafhankelijke journalistieke content. Daarom willen we daar niet afhankelijk van zijn. Op Odysee staat het hele ongecensureerde DVO programma. Maak ook een accountje aan en doe mee.

ST€UN DE VRIJE OMROEP

Bent u boos en of voelt u zich machteloos om hier tegen te vechten? Ze verstrekken zelf de benodigde bewijzen. Daarom zijn we dit gaan doen. Help ons om deze informatie samen te stellen en met iedereen te delen. Deel onze programma's en steun ons zodat wij meer armslag hebben. De Vrije Omroep en het DVO Journaal kunnen uw hulp goed gebruiken. U kunt ons hier financieel steunen. Doe een donatie aan De Vrije Omroep ter attentie van onze penningmeester:
Robin van Eeuwijk, IBAN: NL31ABNA0550750967 o.v.v. Donatie DVO.

Of steun ons met een tikkie. Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Links, downloads en bronnen

DVO OP YOUTUBE?

Toen we het hele Corona Jaar Journaal op YouTube zetten, werd dat direct verwijderd. Daarom willen we daar zo weinig mogelijk afhankelijk van zijn. Bekijk hier dus het deel dat nog niet gecensureerd is.