TOTAALOVERZICHT GREAT RESET

22 apr 2021

Terug naar Video Specials

MONOPOLY EN TOTAALOVERZICHT VAN ‘THE GREAT RESET’

is een documentaire van Tim Gielen. De video is op YouTube circa een miljoen keren bekeken en de dag nadat die door YouTube verwijderd is heeft Jensen.nl en nu ook de Vrije Omroep de video op onze videoplatforms beschikbaar gesteld voor iedereen die deze wil kunnen bekijken.
De Vrije Omroep waardeert de informatie die hierin is samengebracht enorm en wil die informatie via onze kanalen met onze kijkers delen. We zullen nog vele kopieen hiervan gaan zien. In onze versie van een nieuwe gezonde wereld gaan we auteursrecht loslaten omdat het veel meer kost dan oplevert. Patenten geven macht aan corrupte farmaorganisaties. Patenten voorkomen dat ideeen die goed zijn voor deze wereld toegepast kunnen worden. En nogmaals ze sluizen het grote geld naar de verkeerden. Uiteindelijk moet iedereen de goede dingen kunnen delen en moeten er andere wegen gezocht worden om degenen die investeren te belonen.

4 Comments

 1. rita de backer

  Goed dat er platformen bestaan waar de vrije meningsuiting nog een kans krijgt. Deze video is inderdaad zeer interessant;

  Reply
  • Pauline kleyssen

   Wat een ongelooflijk manipulerend filmpje, waarin beeld en audio materiaal zo wordt verknipt en gemonteerd dat er een heel ander beeld wordt geschetst, uitspraken van bekende gebruiken die over hele andere onderwerpen gaan.
   Het zou triest zijn, als het niet zo lachwekkend was

   Reply
   • Philip

    Je kan de info toch gewoon zelf nakijken op yahoo finance, doe dat dan he

    Reply
   • Daywalker

    Trek het je niet aan Pauline, het is voor jou en helaas (nog) veel anderen te groot om te kunnen bevatten.

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Weigert meer dan 60% van de medische professionals het coronavaccin? - Bewuste Burgers - […] De Vrije Omroep DVO: Tim Gielen – The Great Reset […]

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *