TOTAALOVERZICHT GREAT RESET

22 apr 2021

Terug naar Video Specials

MONOPOLY EN TOTAALOVERZICHT VAN ‘THE GREAT RESET’

is een documentaire van Tim Gielen. De video is op YouTube circa een miljoen keren bekeken en de dag nadat die door YouTube verwijderd is heeft Jensen.nl en nu ook de Vrije Omroep de video op onze videoplatforms beschikbaar gesteld voor iedereen die deze wil kunnen bekijken.
De Vrije Omroep waardeert de informatie die hierin is samengebracht enorm en wil die informatie via onze kanalen met onze kijkers delen. We zullen nog vele kopieen hiervan gaan zien. In onze versie van een nieuwe gezonde wereld gaan we auteursrecht loslaten omdat het veel meer kost dan oplevert. Patenten geven macht aan corrupte farmaorganisaties. Patenten voorkomen dat ideeen die goed zijn voor deze wereld toegepast kunnen worden. En nogmaals ze sluizen het grote geld naar de verkeerden. Uiteindelijk moet iedereen de goede dingen kunnen delen en moeten er andere wegen gezocht worden om degenen die investeren te belonen.

17 Comments

 1. Piet Hein Koning

  hoe kopieer ik deze film? ik wil een deel ervan gebruiken…

  Reply
 2. Lucien

  Bedankt voor dit mooie overzicht! Kijkend naar het overzicht van de mainstream media en de mogelijkheid nieuws te programmeren in lijn met belangen van een gevestigde orde heb ik een vraag. Zijn de huidige ‘Pandora papers’ werkelijk een onthulling van bijv. Al Jazeera en Bloomberg of zijn ze een manier om wind uit de zeilen te nemen mbt de winst/machtsbeluste rol van wereldleiders & captains of Industry?

  Reply
 3. philip radermacher

  heb de film met belangstelling bekeken en ben blij dat ik nu een realistisch beeld heb over hoe het er nu aan toe gaat. ik ga deze aan velen laten zien en hoop dat ze eindelijk hun ogen openen zodoende we deze criminelen een halt kunnen toebregen. top gedaan doe zo verder

  ga zelf ook een website maken met de dagelijkse problemen en zal je links er mee opzetten

  Reply
 4. Bert van Achteren

  Juist wij zijn de 99%

  Morgen gesprek met m’n boekhouder accountant betreft mn belastingen, ik draag ze niet meer af. Wij willen daar de gedupeerden van o.a. de toeslagenaffaire mee helpen.
  Ik hoop dat vele andere ondernemers dit zullen gaan doen, de overheid en belasting doet het in iedergeval niet.

  Reply
 5. rita de backer

  Goed dat er platformen bestaan waar de vrije meningsuiting nog een kans krijgt. Deze video is inderdaad zeer interessant;

  Reply
  • Pauline kleyssen

   Wat een ongelooflijk manipulerend filmpje, waarin beeld en audio materiaal zo wordt verknipt en gemonteerd dat er een heel ander beeld wordt geschetst, uitspraken van bekende gebruiken die over hele andere onderwerpen gaan.
   Het zou triest zijn, als het niet zo lachwekkend was

   Reply
   • Philip

    Je kan de info toch gewoon zelf nakijken op yahoo finance, doe dat dan he

    Reply
    • Hans kazan

     Meest duidelijke video ooit! Als je nu nog denkt dat dit allemaal complotten zijn weet ik het ook niet meer! Alles is zelf op te zoeken en zeker de waarheid. Als je zegt dat dit niet klopt kom op zijn minst met tegenbewijs!

     Reply
   • Daywalker

    Trek het je niet aan Pauline, het is voor jou en helaas (nog) veel anderen te groot om te kunnen bevatten.

    Reply
   • Dirk

    leg uit

    Reply
   • Pleurrol

    Jij hoort erbij. Jij geniet ervan wat er allemaal gebeurt. En je gelooft heilig in het systeem. Fantastisch voor jou. Mensen zoals jij zijn echt een verrijking voor de wereld. Je kan natuurlijk ook voor de Grapperhaus Stasi werken. Maar dat kan niemand bewijzen helaas. Dit type reacties zie je overal als de waarheid wordt verteld. Wel vreemd. Als we jou naam Googlen lijk je niet eens te bestaan. Vreemd.

    Reply
   • Edwin

    Als je zelf te lui bent om de gebruikte feiten te checken, maar niet te lui om zo’n reactie te plaatsen, ga dan maar weer lekker slapen……

    Reply
   • Cor

    Dit is het manipulerende knip- en plakwerk, langzaam toewerkend naar de elite en the great reset. Van de elite worden geen namen genoemd. Er wordt een walgelijk complot opgevoerd: covid als de uitgelezen kans om de reset mogelijk te maken. Dan hebben we de verdachtmakingen van de mainstream media die ook slaven zijn van Vanguard, Blackrock etc. Maar dit nepfilmpje wordt uitgezonden door Bitchute. Bitchute bestaat bij de gratie van likes en reclame. Niet nieuws is het doel maar geld verdienen. Onafhanelijk? Nou, nee! Het filmpje begint redelijk, maar het wordt steeds gekker en onrealistischer. Vanguard zou zo ong. 80% van alle geld op aarde bezitten. Maaaarrr… Vanguard is kleine aandeelhoude(7 tot 10%) van vele bedrijven, maar de werkelijke bezitters zijn de aandeelhouders. Niet dat dat fijn nieuws is, maar het is in elk geval een gemeleerd gezelschap met gemeleerde belangen. De leden van de elite zouden gemakkelijk te achterhalen zijn. Doe dat dan even Tim. Misschien ook nog even een vage hint naar Joodse invloeden? Want Tim, in jouw zieke klup ligt , naast andere rechtsradicale opvattingen, ook het antisemitisme op de loer. Uiteindelijk is dit filmpje gewoon gemaakt door paranoïde complotdenkers.

    Reply
    • Kooijman

     Dit is een reactie van iemand die 2x is “gevaccineerd “ en nu de derde oproep krijgt voor een booster. Ziet nu hoe de wereld in elkaar zit en zit in de ontkenningsfase. Geeft niets. De meerderheid is er in getrapt en je zal niet alleen van ons heengaan. Gedeelde smart is halve smart. De ontkenning zal je helaas niet redden. Hoe treurig de realiteit ook is. De feiten liegen er niet om. Sterkte in de eindfase.

     Reply
    • Co

     Cor, heb je al een melding voor je 3e prik? Wel gaan hoor, doet je goed zo te zien.

     Reply
   • Piet Hein Koning

    Deze reactie komt van een niet bestaande naam. Are we just manipulated?

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. MONOPOLY EN TOTAALOVERZICHT VAN ‘THE GREAT RESET’ – lighthousenl - […] TOTAALOVERZICHT GREAT RESET […]
 2. Weigert meer dan 60% van de medische professionals het coronavaccin? - Bewuste Burgers - […] De Vrije Omroep DVO: Tim Gielen – The Great Reset […]

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *