AMERIKAANSE SENAAT BEWIJST FAUCI EN BIG TECH COVID FRAUDE

11 Jun 2021

Terug naar Video Specials

AMERIKAANSE SENAAT GAAT VOL IN TEGEN FAUCI EN BIG TECH CORONA COMPLOT

De Amerikaanse Senaat bewijst: Fauci en Big Tech corona fraude! De media maskeren systematisch de waarheid. Big Pharma, Big Tech, Big Media, de WHO worden onderzocht en verantwoordelijk gehouden. De media en Europese overheden proberen ook dit nieuws te maskeren zodat men door kan gaan met zoveel mogelijk mensen te vaccineren.

English:
The US Senate proofs: ‘Fauci and Big Tech Covid fraud!’ The media are systematically covering the truth. Big Pharma, Big Tech, Big Media, the WHO are being investigated and held accountable. The system media is also trying to keep this quiet of course in order to continue vaccinating.

Download:
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/us-senate-public-on-giant-covid-fraud:f

 De Vrije Omroep helpt zoals in dit geval bij het beschikbaar maken van informatie die door Big Tech en de media gecensureerd wordt.

Het “DVO Jaar-Journaal” is de hoeksteen van ons programma-aanbod. Hier vertellen we in 1 keer het hele verhaal met de belangrijkste invalshoeken over wat volgens ons niet klopt aan de wetenschap, de cijfers, de maatregelen en de hele bizarre situatie.

In 2020 is de reguliere media in een impasse beland waarbij ze niet meer bij machte zijn om hun onderzoekstaken te doen. Andere informatie dan de reguliere wordt geknepen en gewist. Op de bekende Big Tech platforms zoals Google, Youtube, Facebook, Twitter kan men al sinds april 2020 niet meer vrij berichten. Door deze informatieblokkade is het voor de meeste burgers moeilijk geworden om goede en volledige informatie te verkrijgen.

Uiteindelijk heeft deze blokkade er toe geleid om zelf het nieuws te verslaan en nieuwe wegen van verspreiding te vinden. Zo werden eerst 2 journaals vervaardigd in samenwerking met een andere onafhankelijke nieuwsorganisatie en toen die samenwerking stopte, is het hele programma in eigen beheer voortgezet (onderzoek, redactie en technische realisatie) en is daarvoor een nieuwe omroep organisatie opgericht die tot doel heeft om echte en goede journalistiek te bedrijven en op die manier mensen van nieuws te voorzien. Wij proberen met onze middelen te doen wat de reguliere media niet kunnen en of niet mogen. Hopelijk kunnen we iedereen hiermee inspireren.

Meepraten? Ga naar Telegram (telefoon en desktop)
https://t.me/dvo_open_koffiecorner

$T€UN DE VRIJE OMROEP

Ga naar
https://devrijeomroep.nl/meedoen/

en ‘Steun ons met een Tikkie’ ❤️

1 Comment

  1. Winny Verhulst

    Vertel me alles over deze schande!

    Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties, informatie en ideeën; Doe met ons mee op Telegram!

DVO STAAT OP ODYSEE.COM

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter enz.  verwijderen onafhankelijke journalistieke content. Daarom willen we daar niet afhankelijk van zijn. Op Odysee staat het hele ongecensureerde DVO programma. Maak ook een accountje aan en doe mee.

STEUN DE VRIJE OMROEP

Stel je ons werk op prijs. De Vrije Omroep kan uw financiële hulp goed gebruiken, ieder bedrag is welkom!
Dit kan met een (periodieke) overschrijving naar De Vrije Omroep ter attentie van onze penningmeester:
Robin van Eeuwijk, IBAN: NL31ABNA0550750967 o.v.v. Donatie DVO.
Of stuur uw bijdrage via de knop hieronder met een Tikkie. Alvast hartelijk dank!

Links, downloads en bronnen

DVO OP YOUTUBE?

Toen we het hele Corona Jaar Journaal op YouTube zetten, werd dat direct verwijderd. Daarom willen we daar zo weinig mogelijk afhankelijk van zijn. Bekijk hier dus het deel dat nog niet gecensureerd is.

DutchEnglish